joi, 22 mai 2008

Cutia cu Erori (- necenzurat -)

Oricine utilizeaza un calculator, are ocazia sa intalneasca problemele impuse de functionarea sa, generic vorbind - erori. Ma numar si eu printre ei. Utilizand computerul atat la servici cat si acasa, am dat strans o colectie intreaga de erori, la propriu. Va prezint in cele ce urmeaza cele mai frumoase (mai sunt cateva...), haioase si inexplicabile dintre ele:

  • Captcha Mortal!
No acuma dupa ce t-ai introdus adresa de e-mail ia sa vad daca ghicesti la mosu' care e codu' secret. La noi pe forum exista reguli stricte de inregistrare: castigatori la loto, clarvazatori, tari(Suedia, Olanda), masini fara numar (Mercedesa, Skoda, Dacia) si Tom Anderson.
Tip: Apasa F5 pentru refresh.


  • mesaj de la Yahoo! - "am identificat eroarea cu numarul -652643434548345345!"
Casuta de mai sus iti ofera toate informatiile necesare pentru identificarea erorii. Noi nu am identificat-o inca... . Daca se deschide usa si coboara omuletii verzi va rugam sa parasiti casuta de mail!

  • "Am detectat o problema. Reinstaleaza soft-ul... sau mai bine tot windowsu!"


Pentru a evita aruncarea computerului pe geam si eventuale sechele in interactiunea cu software-ul nostru, te rugam sa il reinstalezi. Atentie! Aceasta operatiune este ireversibila!


  • Incarcam pagina si am uitat unde mi-am pus memoria... .

  • Critical Error.... Stii inainte de a se inventa hieroglifele... .

Niciun comentariu:

 

Blogul s-a mutat la o noua adresa!

Vei fi redirectionat automat la noul domeniu. Daca nu vrei sa astepti mergi la http://adrian.silimon.eu/ si nu uita sa-ti actualizezi semnele de carte (bookmarks).